FŐOLDAL

Szeretettel köszöntöm Önöket

a Budaörsi Vackor Óvoda honlapján!

 

Remélem, hogy a honlap segítségével több információt és átfogóbb képet kaphatnak intézményünk életéről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük azt a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy óvodánkban továbbra is magas színvonalon családias, derűs környezetben neveljük a hozzánk járó kisgyermekeket.

Tisztelettel:………

Tersánszkyné Nyitrai Éva

Óvodavezető…..

HÍREK

Zsiráf kupa 2014

Szeptember 25-én részt vettünk a Liver FC által rendezett focikupán, melyen a budaörsi óvodások találkoztak. Ovisaink 15 fős csapattal érkeztek a rendezvényre, ahol egy kis bemelegítő tornázás után jöhetett a foci……tovább>>

Misi mókus kalandjai

A Méhecske és a Mókus csoportos óvodásainkkal 2014. szeptember 24-én a Városi Ifjúsági Klubban jártunk, ahol egy bábszínházi előadáson vettünk részt. A Misi mókus kalandjait …….tovább>>

Őszi kavalkád meghívója és programjai

ipp ipp ipp

Az étkezés lemondás rendje

 

Kedves Szülők!

Az étkezés lemondás rendje: reggel 09.30-ig lehet a következő napra ill. napokra az étkezést személyesen, telefonon vagy emailben titkar@vackorovoda.hu  lemondani.

Ebédlemondást a pedagógusok és a dajkák nem fogadhatnak el, csak az óvodatitkár, az óvodavezető és az óvodavezető helyettes. Betegség esetén sem automatikus az ebédlemondás, a szülőnek kell ezt kérnie.

 

 

 

Büszkék vagyunk a ZÖLD ÓVODA címre!